7.03.2015 г., 21:52 ч.

Искам 

  Поезия
481 0 0

Искам да летя тъй, както облак,
но да не нося дъжд, а смях.
Искам да съм прошка и целувка,
измиваща вина и грях.

 

Искам да съм като вятър дива,
без да бутам керемиди,
като художник импресионист
да размия злите гниди.

 

Искам да съм буен ручей леден,
да разбия самотата
и отново като нежна пролет
да събудя пак цветята.

 

Искам да съм крехка младост тънка,
да се нося из ефира
и душата ми да бъде звънка,
дори телцето да замира.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??