10.12.2007 г., 10:04 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
548 0 6
Искам

Само колко много искам
да напиша!
Но сърцето силно стискам -
тежко диша.

Защо ли обичам да виждам очи,
а чуждия поглед избягвам?
Защо пък си мисля, че мойте следи
биха могли да са и по-дълбоки?

Липса на магия не изпитвам,
усещам, до край не разпитвам.
Искам да изоставя себе си -
от днес и за утре.


© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??