31.01.2018 г., 8:42 ч.

Искам, да! 

  Поезия » Друга
332 2 2

Искам,
да!
Много искам
нещо, 
което си струва
наистина.

 

А няма цена.

 

И няма 
друг начин
на сбъдване,
освен себе си
да даря.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??