3.11.2005 г., 15:07 ч.

ИСКАМ ДА БЪДА 

  Поезия
1289 0 1

ИСКАМ ДА БЪДА

Искам да бъда пътеката, която води до твоето сърце!
Искам да бъда слънцето, което огрява всеки твой ден !
Искам да бъда чашата, от която отпиваш на малки глътки кафето си...
Искам да съм нежна малка пеперуда, която каца на рамото ти, а ти и се усмихваш!
Искам да бъда смисъла на твоя живот, който те кара да бъдеш човек!
Искам да бъда вълна в морето, която те гали и целува нежно!
Искам да бъда звездата, която те води към твоя дом!
Искам да бъда феята на твоите сънища и да те целувам нежно, когато спиш!
Искам да бъда книгата, която четеш, за да се научиш да бъдеш себе си!
Искам да бъда единствената жена, която обичаш истински!...
Искам да бъда себе си, за да мога да бъда всичко това, което искам да съм за теб!!!

08.2005г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??