25.05.2011 г., 22:33 ч.

Искам да избягам 

  Поезия
718 2 0

Искам да избягам

някъде далеч,

с всички сили аз да бягам

без щит и меч...

 

Захвърлих ги.

                    Не са ми нужни,

аз съм воин победен,

от кошмара си не се събуждам,

той вкопчил се е в мен.

 

Искам да избягам

от всичко и от всички,

искам в мрака

                    да се скрия...

 

Искам да ме няма,

просто да изчезна,

искам да пропадна

в дълбока бездна...

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??