31.08.2016 г., 19:48 ч.

Искам да летя към теб винаги... 

  Поезия » Любовна
1369 1 10

 

искам да летя към теб винаги

всеки път, когато ме сънуваш...

 

когато чуеш  някоя песен

която да ти напомня за нас

и да затвориш очите си

за да почувстваш присъствието ми...

 

искам да летя към теб винаги

когато погледнеш към Луната

и всяка вечер  да виждаш 

една звезда, само твоя

влюбена в теб

пазещата в нея...

 

когато се страхуваш

или се притесняваш за нещо

душата ми прегърне всичките ти тъги

с цялото си същество...

 

тъй като денят без слънце

ще е този, в който плачеш

и ми липсва радостта ти

и ако причината за това

ще бъде моето

отсъствие, то дъждът

на нашето присъствие

ще убива всяко разстояние...

 

и във всяка твоя усмивка също

ще бъде една малка частица от мен...

 

защото винаги ще ме намериш

надълбоко вътре в теб...

 

 

© Мелани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??