17.02.2009 г., 14:55 ч.

Искам да ме любиш... 

  Поезия » Еротична
3472 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

13.02.2009

 

 

Копче след копче и блузата падна,

топли длани спуснаха се по гърба,

после дойде и ред на колана,

възбудата ни беше пълна до ръба...

 

Устните влажни се впиха в целувка,

телата се търсеха в страстен копнеж,

ръцете се сплетоха в нежна прегръдка,

ти каза „Безумно искам да ми се отдадеш!”

 

Бавно се с пуснах с език по корема,

оставих ти топла и влажна следа,

целувах те, от страст запленена,

ти обсипваше ме с ласки след това...

 

Гърдите ми пое във шепи,

и нежно, ала страстно ги целуна,

аз от възбуда цялата треперех

и с нежен стон на жеста ти отвърнах.

 

И сляхме се, в страстен порив на телата,

люлеехме се в ритъм нежно-див,

и нищо, че любехме се на земята,

нямаше за нас миг по- щастлив!

 

Събудих се, а теб те нямаше до мен,

разбрах, сънувала съм само...

Но вярвам, че ще дойде този ден,

в който страстно ще се любим двама...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уау
    Жегаа!
    Хареса ми стиха ти, Мира, макар че можеш да му пипнеш малко ритъма.
    Заслужава си.
Предложения
: ??:??