17.02.2011 г., 11:09 ч.

Искам да мечтая 

  Поезия » Еротична
810 0 0

Притесни ме...
Бъди груб, от мен вземи си...
Удоволствие е за мен...
да те гледам така - ...
твърд, мой...
Искам да крещя...
в ръцете ти...
Накажи ме, хапи ме...
Нека бъда пламък...
Горим... хайде, покажи ми...
Знам, че от много време го искаш...
Знам, че тялото ми изпиваш...
А знаеш ли, че твоето аз сънувам...
Накарай ме да ти се подчиня... 

Влей се в мен...

Нека ръцете с тялото ми си играят...

Моят език ще си играе с твоето...

Искам да усетя как дишаш учестено...

Искам да си в мен, докато не стихне тази стихия...

Накарай ме... дълги нощи теб да сънувам...

Да хапя устни само при мисълта...

Нека мечтая... пак да те вкуся...

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??