Притесни ме...
Бъди груб, от мен вземи си...
Удоволствие е за мен...
да те гледам така - ...
твърд, мой...
Искам да крещя...
в ръцете ти...
Накажи ме, хапи ме...
Нека бъда пламък...
Горим... хайде, покажи ми...
Знам, че от много време го искаш...
Знам, че тялото ми изпиваш...
А знаеш ли, че твоето аз сънувам...
Накарай ме да ти се подчиня...
Влей се в мен...
Нека ръцете с тялото ми си играят...
Моят език ще си играе с твоето...
Искам да усетя как дишаш учестено...
Искам да си в мен, докато не стихне тази стихия...
Накарай ме... дълги нощи теб да сънувам...
Да хапя устни само при мисълта...
Нека мечтая... пак да те вкуся...
© Апокалиптикс А All rights reserved.