Искам да мога да си сменям
цветовете, като хамелеон,
а не настроенията,
това не ми беше в природата.
Искам да мога да рисувам,
за да не пиша само с черно мастило -
чрез боите по-лесно се вписват
кристални сълзи на черния фон.
Искам да мога да не искам
нищо от никого за себе си.
Искам само да раздавам, без да мисля,
какво ще остане от мене.
И така ще бъде по-друг
денят на моето бъдеще.
Така ще бъде по-усмихнат
кръга ми от познати приятели и близки!
П.С. Аз, каквото исках -
постигнах за сърцето си!!!
Сега ми остава да се боря,
за сина си и за хората, които обичам!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени