23.02.2017 г., 2:01 ч.

Искам да остана 

  Поезия » Любовна
603 3 1

Малка съм и свита,

сгушена в теб.

Покрай теб се чувствам жива,

макар да си далеч.

 

Всеки път оставям

част от себе си в твоите ръце.

Плаче тихо вечер,

моето сърце.

 

Оставям се на произвола,

на своята съдба.

И пак се чувствам гола,

макар да нямам свобода.

 

И питам се кога,

дали някога ще разбереш...

Че искам да остана.

Тук. С теб.

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??