5.03.2010 г., 21:29 ч.

Искам да плача 

  Поезия » Друга
566 0 2

Искам да плача,
да плача,
да плача,
и сърцето ми всеки път да изскача.
Иска ми се да не бях се родила,
иска ми се да бях се покрила.
Искам без очи да остана
и искам на сърцето ми да има рана голяма.
Иска ми се никой да не ме познава,
за да не страда.
Искам очите си да изплача,
искам никой да не ме закача.
Искам сама да остана,
искам болка да няма.
Искам да плача,
да плача,
да плача,
и душата си да отричам,
и никой да не обичам.
Искам да викам до безкрай,
искам да ида най-после в онзи рай...

© Мадлена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??