29.09.2009 г., 1:09 ч.

Искам да се изтрия... 

  Поезия » Друга
677 0 1

Искам да се изтрия,

после пак, наново, да се нарисувам,

но не черно-бяла,

а пастелено-цветна,

като децата...

 

Искам и теб да изтрия

и после пак, наново, да те нарисувам,

но не сив и нехаещ,

а изтъкан от обич и нежност,

какъвто те помня...

 

Искам да задраскам

всеки спомен за тебе

и, вместо него, да нарисувам

мечти в цветовете на дъгата -

такива, каквито преди с теб бяха...

 

Искам да забравя

всяка мисъл за тебе

и вместо нея да нарисувам

любов в нежно синьо -

такава, каквато отдавна търся...

 

Искам всичко да изтрия,

нищо и никой вече да не помня,

а после пак да нарисувам

онова момиче от преди,

което обичаше живота...

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??