6.04.2006 г., 15:58 ч.

Искам да съм птица 

  Поезия
1447 0 0

Искам да съм птица

 

Искам да съм птица,
да летя на високо,
нависоко над света
и да чувствам свобода.

 

Никакви грижи душата да не притискат,
а само полет свободен,
полет свободен с разперени крила
да ми дава желаната свобода.

 

Не искам стаички малки да ограничават света,
а в простора небесен,
в простора небесен с чудна песен
да се рея свободна.

 

И наслада земна не искам да знам,
а само Рай небесен,
Рай небесен на земната твърд
да усещам до край!

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??