29.03.2017 г., 2:51 ч.

Искам да съм ти съдбата... 

  Поезия » Любовна
271 4 6

Искам да съм твоята Безценна,

без мен да не можеш да дишаш.

Да съм ти и като ден неотменна,

и за моята любов да въздишаш.

Искам да съм в твоите циклони,

да съм ти във всеки епицентър.

Да ти объркам всички хормони,

разместила пластове...Център.

Искам и да съм в твоето време.

и все аз да ти тръпна в главата.

До края искам да те превзема,

Искам аз да съм ти съдбата...

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Влюбено да ни е и пролетно!!!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??