13.11.2010 г., 10:22 ч.

Искам да съм твоя 

  Поезия
748 1 3

Когато уморен денят

притваря натежали клепки

и слънцето угасва зад върха,

в здрача искам да съм твоя...

Сред стъпките нечути на нощта,

обгърната от чер сатен,

дори и сред сълзите на дъжда,

искам, искам да съм твоя...

Когато с писък вятърът навън

самоубийствено в прозореца се мята

и болката крещи във мен,

и тогава искам да съм твоя...

Когато гаснат падащи звезди

и мислиш, че дошъл е краят,

дори когато всичко се руши,

дори и мъртва, искам да съм твоя...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??