13.07.2009 г., 10:45 ч.

Искам да те имам (с видео) 

  Поезия » Любовна
1281 0 12



ИСКАМ ДА ТЕ ИМАМ

 

Колко си красива в тихия сумрак,

искам да те имам, после пак и пак.

Нека се намачка твоята пола,

нека да се слеят нашите тела.

Нека се разскърца стария матрак,

нека всички чуят - иде парен влак.

Нека дишам тежко, чул във мен взрива

нека бъде топло, пот да ни облива.

Нека от страстта си да се уморим,

нека стане тихо, кротко да заспим.

Нека се събудим късно сутринта,

нека пак отново, чак до вечерта.

Колко си красива в тихия сумрак,

искам да те имам, после пак и пак ...

 


Изпълнения на живо :     1   Видео >>>

 

                                                  2   Видео >>>

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1704 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??