24.05.2024 г., 21:25 ч.

Искам да те нарисувам 

  Поезия » Любовна, Друга
78 0 0

Искам да те нарисувам
и избирам със какъв ли цвят?
Сиво - че си често тъжен,
с шоколад очите ти блестят.

Ярост - като ветровете.
Нежност - търся бялата боя.
Бялото блести и свети
и превзема не една душа.

Искам аз да нарисувам
топлината дал ми в някой час,
но не става - тя не се рисува,
нито, че летях високо аз!

Но защо ли да рисувам?
Живи сме! Годините летят.
Как гласът ти аз да чувам?
Стига ми във този земен свят...

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??