25.07.2008 г., 14:36 ч.

Искам да ти кажа 

  Поезия » Любовна
633 0 3

Потънала в мисли по моята съдба,
правя равносметка на живота мой,
изпълнена с щастие, но и с малко тъга
с радост изпълнена, но нямам и покой.

 

Дните ми с тебе са приказен блян,
окъпани изцяло от цветна магия,
но трудно ми е да узная, дали си тук или там,
но че те обичам, не искам да крия.



Ще тръгна срещу разума си, ако наложи се, помни,
на сърцето си нивга не ще изменя,
то твоето име постоянно шепти,
искам да ти кажа - за него единствен си ти.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??