3.05.2006 г., 16:41 ч.

Искам да ти кажа нещо 

  Поезия
1210 0 6

Искам да ти кажа нещо

 

 

И-скам да знаеш, искам да знам.

С-янка от мрака ли е твоето име.

К-олко време все чакаш ме там.

А колко пъти прошепнах „вземи ме”.

М-алко мъчително, малко магично.

 

Д-емони черни за мен ще забравят.

А любовта- таз дума двусрична.

 

Т-я иска в любов да удавя.

И-стина истинска, искаща бяла.

 

К-ал сред калчища, любов сред любови.

А-молети мимолетни, обич презряла.

Ж-ар за ума, за душата- отрова.

А ти ще ми кажеш ли?

 

Н-якога. Никога. Нищо. Не зная.

Е-втин за продан.Скъп за отплата.

Щ-е гледам напред и докрай ще играя.

О, любов близка. И все пак непозната!

© Франческа Салиери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??