15.03.2006 г., 22:40 ч.

ИСКАМ ЛИ ТЕ... 

  Поезия
1517 0 16
Искам ли те днес не зная,
или исках те преди?
Без начало сложих края,
а душата ми крещи.
И въпроси до полуда
в моето съзнание пълзят.
Трудно е да мразиш и обичаш,
трудно е и да те разберат.
А вината чужда става моя,
щом отказвам да приема аз.
Kак нещата се обръщат
и отново страдам за това.
Искам ли, какво, дори не зная.
Толкова години самота,
направиха сърцето безразлично,
да не вярва вече в любовта.
Искам ли те днес не зная,
или исках те преди?
Беше някога отдавна,
днес е спомен от мечти.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??