31.01.2010 г., 13:04 ч.

Искам обич 

  Поезия » Любовна
2636 0 5

Искам обич

 

Уморих се от любов на дребно -

с такава до сега живях,

трохи от хляба все обирах

и сита никога не бях.

 

Уморих се от любов на дребно,

от фалш, интриги, суета...

Уморих се и от лицемери,

търсещи изгода в любовта.

 

Искам обич шеметна и луда,

като огън в кръвта ми да кипи,

да ме изпепелява до полуда,

да ме разкъсва, да боли...

 

Искам обич, дето се усеща

с всяка фибра, с всяка клетка в мен,

като леден блок от лавата гореща

да ме разтапя всеки божи ден.

 

Да ме издигне нейде в небесата,

с нея да почувствам, че летя.

Да повярвам в истинската обич,

че това е тя... че не греша!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??