28.11.2007 г., 16:50 ч.

Искам пак 

  Поезия
710 0 2

Погледни ме във очите,

и виж жена от плът и кръв.

Погали ми ти косите,

и виж, как изгарям в пепелта.

Съблечи мойте тайни,

думи приказни кажи.

Искам пак за мене да свалиш

и онези хиляди звезди.

Докосни ме ти така, както преди.

Накарай ме да се топя в ръцете ти.

Целувай нежно устните ми ти,

и пак ме погали, както преди.

След себе си дори вратата затръшни,

и заключи я ти, както преди.

Със мен суров и строг отново ти бъди

и забранените неща ми покажи.

Накарай тялото ми да те моли,

и сърцето пак така да затупти.

Безсрамна и опозорена пак да стана.

Люби ме ти, както преди!

 

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??