12.09.2007 г., 9:16 ч.

Искам при теб... 

  Поезия
696 0 20
Не мога отдалече да те гледам,
като рекламата по моя телевизор.
Искам да си моята съдба,
искам да си моето безвремие!
 
Искам при теб да пусна котва,
(Не може да се каже с думи).
Но теб наистина обикнах
много, много, много силно!
 
И с теб ще бъда в  зло и във добро!
Та любовта да се кали задълго.
Така дори и старостта
няма да поиска да ни раздели.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??