8.04.2007 г., 15:12 ч.

Искам само да живея 

  Поезия
503 1 0
Защо всеки си мисли за собствената изгода?
Някак си се чувствам като черна прокоба.
Всички искат да мълча и да слушам.
Пак със упреците им ще се наслушам.

Всеки заповядва и нарежда.
Душата ми да обзавежда.
Нямате ли живот бе, хора,
че слагате и моя в затвора.
Не знам вече какво да стора,
очите ви да отвора.

Искам да живея, да дишам.
Живота си да обичам.
Искам само да живея,
да се радвам и да пея.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??