Искам само едно във замяна-
да ме гледаш със честни очи,
ако тази молба е голяма,
обърни се назад и тръгни!
Нямам злато,сребро и богатство,
но дарявам ти лъч доброта,
нямам даже и късче наследство,
но обичам те с цяла душа.
Подарявам ти моята вярност
и безкористно топло сърце,
подарявам ти цяла безкрайност
от дълбоко любовно море.
Искам само едно във замяна-
да ме галиш със чисти ръце,
ако тази молба е голяма,
изхвърли ме от свойто сърце!
© Наташа Басарова Всички права запазени