30.07.2007 г., 8:42 ч.

Искам си го 

  Поезия
650 0 6

Искам си го


Боже, дай ми мъж „бодлив” на мене

после чакай в цъфналите бели ружи...

Стой, та гледай как ума ще вземе,

как ще иска все по-силно още да е нужен.

 

Искам си го, Боже, мустаклия,

искам си го с поглед – лумнал огън.

Всичко искам, толкова е – на тепсия,

но не знам сама дали ще мога

да му бъда сянка в зноен пек,

нощем – мекото възглавие,

да го среща моят дивен лек

все без леден айсберг от тщестлавие.

 

14.07.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??