17.09.2009 г., 15:03 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
1390 0 2

Полъх от душа, която ме докосва

и в съня ми идва да ме буди –

 

толкова е истинско и просто:

идваш ти и моят свят е чуден!

 

Искам те, защото си за мен

цвят от пъстротата на дъгата –

 

винаги щастлив и вдъхновен

с теб съм само,  моя обич свята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??