1.10.2011 г., 22:40 ч.

Искам те 

  Поезия » Еротична
3008 1 4


 

Искам те

Искам да се любим до полуда,
искам да прегръщам и целувам лудо
парещите устни твои, да усетя
и забързания ритъм на сърцето.

Тръпнещите ни тела да затанцуват,
да се сливат и извиват лудо
и любовен еликсир от тях да блика -
аз да пия, теб да те облива.

Няма удоволствие такова,
да не те желая аз не мога.

© Таня С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??