Докосвам гърдите ти голи и млади...
Ръцете ти силни по мене пълзят...
Потъвам в очите ти - морета безкрайни,
морета от страст и безумен копнеж...
Поемаш ме в скута си нежно и ласкаво
в косите ми пръсти заровил с копнеж,
а устните ти изпиват до дъно
всяка капчица сила и всеки мой стон...
В ръцете ти чезна без памет, задъхана...
В лудешки ритъм сърцето тупти...
Искам те! Искам те! Искам те!
Още миг поне мой остани...
© Надежда Всички права запазени