6.02.2016 г., 21:00 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
403 0 5

 

Искам те, когато сутринта

обгърне ме с леденото си палто.

Искам те, когато вечерта

си лягам в празното легло.

Искам те, когато те прегръщам

на ласките ти с любов отвръщам.

 

Искам те…

 

Искам те, защото зная,

че ти за мене си оная

в съня си след която тичам

и вечно, вечно ще обичам.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??