Feb 6, 2016, 9:00 PM

Искам те 

  Poetry » Love
372 0 5

 

Искам те, когато сутринта

обгърне ме с леденото си палто.

Искам те, когато вечерта

си лягам в празното легло.

Искам те, когато те прегръщам

на ласките ти с любов отвръщам.

 

Искам те…

 

Искам те, защото зная,

че ти за мене си оная

в съня си след която тичам

и вечно, вечно ще обичам.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??