8.11.2005 г., 20:23 ч.

Искам те 

  Поезия
1883 0 4
И С К А М Т Е

Искам да целувам очите ти-
топли,добри и любящи!
Искам да целувам устните ти-
с нежност и сила изгарящи!

Искам да чувам гласа ти-
галещ душата ми в тъмното!
Искам да чувствам ръцете ти-
моя опора по стръмното...

Искам да крещя:"Обичам те!"-
ехото ти да ми връщаш.
Искам до мен да те има,
винаги и да ме прегръщаш!




20.07.2003

© Павлина Драгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??