1.02.2011 г., 13:44 ч.

Искам те пак 

  Поезия » Еротична
1683 0 0

Не ми припомняй как целуваш,

че те искам пак ли,  да ти кажа,

не виждаш ли как лудо ме вълнуваш,

добър си в игрите, ще призная.

Пред теб очи затварям, да не виждам

как погледът ти всяка моя дреха сваля,

искам те, не мога да отричам,

че с теб душата ми изгаря.

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??