25.08.2018 г., 22:08 ч.

Искам те /Ти иАз/ 

  Поезия » Любовна
355 0 1

Искам те,
какво пък толкова!
Нима е грешно,
да Обичаш!
Да бъда Ти,
със жажда в Теб
и в Името ти да се вричам!
Нима не ме зовеш,
когато сме избухващо Едно!
Когато нямаш дъх и нямаш име,
тогава си във мен и казваш:
"Прегърни ме"!
Честит съм с Теб
и ти честита с мен!
Усещам прилива,...
докосвам ореола на косите ти,
поемам истината от очите ти!
Искам те,
какво пък толкова!
Нима е грешно, 
да съм Ти,
а Ти да Бъдеш аз!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??