31.05.2007 г., 21:00 ч.

Искам Теб 

  Поезия
765 0 0

Искам времето назад да върна,
искам това пак да прегърна,
искам да се усмихвам както преди,
искам да умирам от щастие дори.


Само това искам сега,
няма да го отрека,
не искам нищо друго на света,
освен това, на което държа.


Като радост, без сълзи и самота,
без ужас, само проста красота.
Ала не знам дали това ще получа,
но надявам се да сполуча.


Може би късмет няма да имам,
защото само проблеми намирам.
Това може би е моя лош късмет,
да не намеря надеждата навред.


Е, стискай палци, моля те, разбери,
че ми омръзна само да ме боли,
от това искам аз да се спася
и всяка грешка аз да си простя,


защото много грешки направих.
Болката по пътя на щастието изпреварих
и сега нямам сили дори да крещя,
че за любовта съм готова да умра!

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??