31.10.2010 г., 17:45 ч.

Искам ти да си до мен... 

  Поезия » Еротична
1934 0 4

Искам ти да си до мен,

да усетя тялото ти в този ден.

Искам да ме целуваш навсякъде

и така с теб да продължим.

Да се движим плавно в страстен питъм,

да изпиваш с устни голото ми тяло.

И така с теб до безкрая,

защото те обичам...

Не мога да спра да те жадувам,

не мога да спра с устни да те целувам...

Искам да го правим нежно

и така с теб да бъдем вечно...

© Марияна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??