Как искам ти да си добре,
как искам ти да си щастлива,
животът бурно е море,
привлича, вдига и разбива.
Всеки до различен бряг
доплува, люби, оцелява,
така до следващия мрак,
привлича, вдига, разпилява.
Животът бурно е море,
не може с него да се борим,
не може да му кажем не,
щом оцеляваме - добре - не спорим.
© Рот Кив Всички права запазени