22.10.2008 г., 9:33 ч.

Искам всичко... 

  Поезия » Любовна
1054 0 23
 

 

                                  Искам всичко...

 


                   
Искам не само избрани моменти,
                    когато е нагласено и хубаво...
                    Искам да усещам присъствието ти...
                    да дишам от теб... влюбено...

 

                    Искам стъпките в съня ми да са жадни -

                    да попиват твоите сълзи...

                    Искам всички мигове откраднати -

                    ласка, вопъл, нежност до зори...

 

                    Искам всичко...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??