Искам всичко...
Искам не само избрани моменти,
когато е нагласено и хубаво...
Искам да усещам присъствието ти...
да дишам от теб... влюбено...
Искам стъпките в съня ми да са жадни -
да попиват твоите сълзи...
Искам всички мигове откраднати -
ласка, вопъл, нежност до зори...
Искам всичко...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados