22.01.2010 г., 11:52 ч.

Искаш да знаеш какво е любов 

  Поезия » Любовна
759 0 1

 

 

 

Искаш  да  знаеш какво е любов

 

Искаш  да знаеш  какво е любов?

Питаш се нощем  дали  съм готов?

Дали  ще отдам  сърцето си

и ласките  жадувани  с години.

Любовта  е край теб,

във   всяко   дихание

при всеки  удар

и влюбеното  ми  признание!

Любовта е в очите ми,

вперени   в пълната луна.

В изгубените думи,

когато   си  с  мен   сама!

Тя  е  в трепета

на предстоящият ни миг,

в  липсата   на   въздух

при сладкия   език!

Любовта   те обърква.

А мен ме побърква!

С времето  ще  съзрее,

тъй ,  както слънце  грее.

Ще   открием  пътя,

когато слеем  желаната   наслада

и   изхвърлим ключа

без никой да пострада!

Тогава,  пак ме попитай

какво  е   любов?

Ще  знаеш  вече

на какво  съм готов!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??