26.03.2013 г., 12:56 ч.

*Искаш ли? 24.03.2013 

  Поезия » Друга
473 0 0

Искаш ли да си обичан
или пък да си щастлив?
Може би да си различен
или да си просто жив?

Тогаз обичай, за да си обичан,
дарявай щастие - да си щастлив.
Себе си бъди - да си различен,
живей сега, за да си вечно жив.

Оценявай малкото, голямо за да имаш.
Благодари за всичко и вълшебство направи:
Подарявай винаги преди да взимаш,
давай личен пример как хората да са добри!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??