17.11.2008 г., 8:17 ч.

Искаш ли ме? 

  Поезия
1079 1 7
Разкъсвам се.
И пак се събирам.
Чупя себе си.
И после се лепя.

Но отново съм същата.
Влюбена!
И загубена вътре в себе си.

Търся се!
Намирам се!
И отново се губя.
Друга и чужда!

Безсилна. Безименна.
Безстихна. Безогледална.
Ето ме. Твоя съм!

Знам. Не заслужавам обичане.
Но все пак ще попитам. Искаш ли ме?

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??