25.05.2004 г., 16:08 ч.

Искаш, но не можеш 

  Поезия
1543 1 2
Искаш да ми кажеш довиждане - но не можеш
Искаш да ми кажеш сбогом - но не можеш
Искаш да ме забравиш - но не можеш
Искаш да ме мразиш - но не можеш
Можеш само да ме обичаш ,
да ми подаряваш хиляди целувки , прекрасни нежности ,
но аз не искам ! Вече ти казах "СБОГОМ" !
Целунах те и ти умря . Умря за мен , ти вече си мъртъв за мен!
Но можеш да възкръснеш от смъртта , но тогава аз ще бъда мартва за теб
Дори и в ада са съм , пак ще бъда ДЕМОНЪТ НА ТВОЯТА ДУША !

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е целта , да бъдем жестоки с тези които са ни наранили :D
  • мн си жестока-на въпреки това е хубаво!
Предложения
: ??:??