2.04.2020 г., 22:08 ч.

Искра 

  Поезия » Свободен стих
716 1 1
Искра

 

Една проста история...

Поредната неразгадана теория.

За една кибритена клечка,

сама на себе си пречка.

 

Тластната бе от неочаквана искра.

Изпратена шега от автора,

но последвана бе тя,

от топлината на пламъка.

 

Ала клечката изгоря,

беше стигнала върха.

Нямаше друг избор сега.

Освен да стъпи на земята

и да пробва отново

да запали искрата.

© Веселина Станишева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??