12.11.2010 г., 14:44 ч.

Искрени пожелания към всички двойки от мен! 

  Поезия » Бели стихове
1704 0 2

Имам да ти кажа думи две,

но нека първо ти докажа,

че обичам те!

И тогава да ти пратя

с искрено сърце

две целувки сладки

по твоето лице...

И ти да си този,

с който ще се слушаме...

 

Искам "пиле" да си имам

в твоето лице,

което да ме гуша

и да е до мен за

целия ми живот...

И с просто око да забелязва

винаги това, че за него да съм,

не нагласена кукла, а просто

естествената жена...

 

И така в приказката

да си живеем без кавги.

И просто, напук на всички,

доказали си вече обичта,

да можем да лудеем

за вечни времена!

И двама да се сгушим,

там някъде в нощта

и да минат дните ни...

 

Неусетно, бързо и ей тъй -

с усмивки и с игри!

Да могат всички да

завиждат ни.

Да нямаме даже спорове

и да не попадаме в беди.

А лошите моменти

да преодоляваме бързо

и без никакви сълзи.

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??