5.02.2015 г., 1:34 ч.

Искрено 

  Поезия » Любовна
440 0 0

Пощипна ли те искра?
Докосна ли те вятъра?

Защото в крехка мечта

двама се смееме заедно.

 

С души си играеме,

премятаме изгрева,

до гуша окаляни

в любови и истина.

 

И се нежно зовем,

още по-нежно се галиме...
В мига умело ще спрем,

ще застинем в ласки омаяни.

Вече имам нова мечта.

Искрата често да палим.
Душа да прелива в душа...

Всяка студена нощ да те галя...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??