4.10.2009 г., 19:51 ч.

Искрено и лично 

  Поезия » Любовна
499 0 1

Един човек, когото обичам,
един човек, на когото в любов се вричам,
един човек перфектен и отличен -
един човек толкова обичам.

Един човек, за когото не съм достатъчно добра,

един човек, за когото си заслужава да умра,

един човек много специален,

един човек толкова идеален.

 

Един човек за моя свят така специален,

един човек за мене е прекрасен,

един човек за мен е всичко,

един човек със сърце благо и добричко.

Един човек, правещ живота ми смислен,

един човек, най-красивият на Земята,

един човек, прекрасен и в душата,

един човек запълва моите мечти,

един човек, искрено и лично, извини ме,

но това си ти!

© Михи Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??