2.09.2018 г., 21:24 ч.

Искри от любов 

  Поезия » Любовна
1238 2 0

Затварям очи, а пак си в мислите ми

сърцето силно тупти, завинаги остани

жената в моите мечти, която ме заплени

с теб прехвърчат искри, и те са невидими

забиват се и стрели но там въобще не боли

приятно чувство ме изпълва и по мене пълзи

от радост бликат сълзи – смеха леда ще стопи

ти драсна с кибритена клечка по мене и огън запали

накара кръвта ми да кипи ти в нея пожара подпали

с тъй силен пламък гори не можеш го угаси

звездите в моите очи блестят и в твоите нали

О миг поспри искам да кажа и да щракна със пръсти

и под любовните пръски да бъдем луди и дръзки

...Красив роман е любовта

живот изваден от прахта

държа ръката ти в дланта

преплетена е с твоята

Все още млада е нощта

а с теб изгаряме в страстта

пленен от твоята красота

побърквам се от близостта

Аз не ходя а летя

търся с някой да го споделя

за да оставя спомена

как с теб изпитах любовта

© Явор Бачев Всички права запазени

Стихове

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??