4.12.2005 г., 10:02 ч.

Искрицата надежда 

  Поезия
826 0 2
Искрицата надежда


И ме оставяш сама,
в дълбините на нощта,
за твоята нежна душа,
в облак от мрак да скърбя!

Понеси ме в мрака,
сред звездите,
покажи ми любовта,
с пламък във очите!

Завещай ми себе си,
да знам, че ще те има,
завещай ми светлината в погледа си,
искам с нея да прогледна!

Обещай ми миг живот,
като пеперуда в твоите ръце,
пусни ме да поема своя полет,
със невинност на дете!

© Йорданка Янчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поредната отлична оценка и не смятам, че друг коментар може да се прави.
  • Прекрасно е!Браво!Много ми хареса! 6+
Предложения
: ??:??